Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
UTCAI IGAZSÁG
SECOND IN COMMAND (2005) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Simon Fellows
Szereplők:Jean-Claude Van Damme, Julie Cox
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Dán, Egyéb, Finn, Görög, Héber, Hindi, Horvát, Izlandi, Lengyel, Litván, Magyar, Norvég, Román, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:88 perc


3490 Ft.Nem kapható


Sam Keenant, a haditengerészet elit alakulatának egykori tagját arra képezték ki, hogy bárhol meg tudja védeni az USA érdekeit. De azon a napon, amikor új állomáshelyére érkezik egy forrongó kelet-európai országban, véres és zûrzavaros események kellõs közepén találja magát: felfegyverzett lázadók feldúlták a fõvárost, megölték az ENSZ-nagykövetet, és azzal fenyegetõznek, hogy megdöntik az új elnök hatalmát és a törékeny demokráciát. Keenan gyorsan biztosítja az Egyesült Államok nagykövetségét, és menedéket ad az elnöknek. Mivel azonban az amerikai erõk segítsége csak órák múlva érkezik, az erõszakos felkelõk pedig kezdik bekeríteni az épületet, Keeannak el kell fojtania valahogy a lázadást... mielõtt porig égne a követség.

A vibráló feszültségû thriller bõvelkedik kõkemény harcjelenetekben és látványos akcióban, fõszereplõje pedig a legendás harcmûvész, Jean-Claude Van Damme!