Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KÖNNYEK VÖLGYE
THE VALLEY OF TEARS (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Thriller
Rendezte:Peter Engert
Szereplők:Gubás Gabi, Sophia Alvarez, Katalin Armatrading, Jerry Camejo, Peter Engert
Forgalmazó:Odeon
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:86 perc


990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Adam, a nem éppen sikereirõl híres zsaru élete egyik legpocsékabb napján van túl. Elveszített mindent, amiért életében dolgozott és kedves volt a számára, ráadásul régi ellensége és egykori barátja, Lock végre elégtételt vesz sérelmeiért és végez vele.

Miközben Adam haldoklik, Isten váratlanul beszélni kezd hozzá. Adam kap egy újabb esélyt, hogy visszatérjen a földre és jóvátegye az életét, de egy feltétellel: meg kell változtatnia gyilkosa életútját, Locknak meg kell bánnia bûneit.

Amikor Adam visszatér a földre, hogy megkezdje küldetését, mindent és mindenkit lát, de nem hallja õket és beszélni sem tud hozzájuk. Csakis Lock lelkén és érzelmein keresztül kerülhet közelebb gyilkosához. Adam segít tehát feleleveníteni Lock és volt barátnõje kapcsolatát, akiket egy közös gyermek is összeköt. Mindeközben Adam is komoly kihívással szembesül - végig kell néznie, hogy felesége Eva és kislánya Emily miként folytatják az életüket nélküle.Amikor Adam végre ismét szemtõl szemben áll gyilkosával, rá kell ébrednie, hogy életében õ sem volt tökéletes. Bizonyos tekintetben fikarcnyival sem volt jobb a vele szemben állónál. Vagyis nem csupán Locknak kell megváltoznia.