Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TEKKEN
TEKKEN (2010) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Akció, Kaland, Sci-Fi
Rendezte:Dwight H. Little
Szereplők: Ian Anthony Dale, Kelly Overton, Gary Daniels, Chiaki Kuriyama, Cung Le, Luke Goss, Jon Foo, Cary-Hiroyuki Tagawa, Marian Zapico
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Magyar, Román
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:88 perc


1490 Ft.Nem kapható


2039-ben a világ legjobb harcosai összegyûlnek, hogy megmérkõzzenek minden idõk legnagyobb sporteseményén, az Iron Fist Tournament-en.



Miután a harmadik világháború elpusztította a civilizáció nagy részét, a fennmaradó területeket nem kormányok, hanem a multicégek uralják, ezek közül is a legerõsebb a Tekken. A tömegek szórakoztatása érdekében a Tekken szponzorálja az Iron Fist Tournament-et, ahol a harcosok halálig tartó mérkõzéseket vívnak, a gyõztes pedig hatalmas pénzjutalmat és elismerést kap.



Az erõszakkal teli világot Jin Kazama-n (Jon Foo) keresztül ismerjük meg, egy utcai harcosén, aki benevez a viadalra ám nem a dicsõség és a pénz hajtja, hanem bosszút akar állni a Tekken igazgatóján, Heihachi Mishima-n (Cary-Hiroyuki Tagawa) édesanyja haláláért. Az egyetlen lehetõség rá, hogy a közelébe kerüljön, ha megnyeri a harcot...



Érdekességek:
- A Tekken eredetileg egy a Namco által 1994-ben kiadott játéktermi gépekre írt verekedõs játék, melyet aztán átírtak Playstation-ra is.
- A rendezõ Dwight H. Little, akinek nevéhez írhatók Szökés, Dollhouse és 24 részek.