Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
YAMAKASI
YAMAKASI - LES SAMOURAD DES TEMPS MODERNES (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Krimi
Rendezte:Julien Seri, Ariel Zeitoun
Szereplők:Châu Belle Dinh, Williams Belle, Malik Diouf, Yann Hnautra
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:87 perc


1990 Ft.Nem kapható


Megalkották egy új utcai sport szabályait, és lassan meghódítják a várost - pontosabban a falakat, a tetõket, a hidakat. Macskaügyességgel ugrálnak egyik házról a másikra, villámgyorsan kúsznak-másznak a falakon, és könnyû szívvel néznek szembe a veszéllyel.



Mindegyiküknek megvan a specialitása: Baseball kiválóan dob; Pókember a zsinege segítségével úgy mozog, mint egy képregényhõs; La Belette képes angolnaként kígyózni; Zicmu a zenébõl nyeri az erejét; Rocket pedig olyan gyors, mint egy rakéta.



Hajnalban gyakorolnak, hogy ne zavarják a környék lakóinak életét. Így is akad azonban, aki tolvajnak nézi õket, és rémületében rendõrt hív. Ám a zsaruk hiába jelennek meg a színen, csak bottal üthetik a nyomukat. A fiatalok csodálattal adóznak nekik, és megpróbálják utánozni õket.



S egy nap beüt a katasztrófa: a 9 éves szívbeteg Djamel megpróbálja utánozni társait, felmászik egy fára, de lezuhan. Sürgõs szívátültetésre van szüksége, ehhez pedig pénzre, de azonnal! Djamel családjának nincs egy vasa sem, de másnap délig 400 000 frankot (58 000 dollárt) kell szerezniük, ennyiért tud Svájcból egy beültetésre alkalmas szervet hozatni a Heart Transplant Corp.



A yamakasik átérzik felelõsségüket, és mindenáron segíteni akarnak. Kockára teszik az életüket és megszegik a törvényt - most elõször. Nyomozó barátjuk, Vincent, megpróbálja figyelmeztetni õket, de elengedik a fülük mellett.



Ékszereket lopnak, felbecsülhetetlen értékû apróságokat, ráadásul egy Klimt-festményt. Kiürítik egy vagyonos férfi széfjét, s otthagynak egy goromba megjegyzésekkel teli cetlit meg egy rapkazettát. Túljárnak a veszélyes házõrzõ kutyák eszén, s átverik a rendõröket, de mindezt nemes cél érdekében teszik...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A film elõzetese
Werkfilm (így készült...)
Képgaléria
Interjúk