Összesen: | 0 Ft. |
Kategóriák
Akciók
-
1490 Ft. 2990 Ft.
-
500 Ft. 990 Ft.
-
3990 Ft. 4990 Ft.
-
990 Ft. 2990 Ft.
-
500 Ft. 990 Ft.
SZAKÁCSPÁRBAJ CUISINE AMÉRICAINE (1998)
|
Loren Collins az amerikai tengerészetnél fõszakács. Minden íz a kisujjában és a szívében. Csak az a baj a flottánál, hogy konyhája túl európai, s túlontúl hercegnõi. A fõhadnagy nem éppen értékeli Loren frissen sült õszibarackját, melyet enyhén sütve, vaníliafagylalton tálalva, málnaízzel körítve, beszórva aprított mandulával, szamócával és mentával tesznek elé. Sokkal inkább a sült beafsteak. Az igen. Az amerikai. Loren ki van rúgva. Loren franciául tanul, s minden álma, hogy a világ legjobb fõszakácsánál szolgáljon, aki nem más, mint Luis Boyer. Dijonban vezeti Európa legexkluzívabb éttermét, a világ exkluzív vendégeinek. Loren a tengerentúlra utazik, hogy Boyer úr szolgálatába álljon. Elsõ találkozásuk elég viharosra sikeredik, nem kevésbé a beavatás hetei Boyer konyháján, Loren számára. Az öreg Mester és az ifjú titán között igazi versengés alakul ki, mígnem egy nap, Loren megismerkedik Gabrielle-lel, Boyer gyönyörû lányával. A lazac és sóska között egészen rendkívüli affinitás áll fenn. Megtartják a saját ízüket, s ugyanakkor együtt valami különleges plusz zamatuk lesz. Valahogy így lehetne jellemezni Loren és Gabrielle kettõsét. És ez már mûvészet. A konyha és a szerelem nagytalálkozása.
Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése