Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EXCSAJOK SZELLEME
GHOST OF GIRLFRIENDS PAST (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Mark Waters
Szereplők:Matthew McConaughey, Michael Douglas, Robert Forster, Jennifer Garner, Lacey Chabert, Anne Archer, Emma Stone, Breckin Meyer
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Cseh, Halláskárosultaknak: Angol, Magyar, Román
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:96 perc


1990 Ft.Raktáron
Használt


Connor Mead (McConaughey) hírességek fotósa, imádja a szabadságot, a jó hangulatot és a nõket… ebben a sorrendben. Õ a született agglegény, aki teljesen helyénvalónak tartja, ha konferenciahívás keretében egyszerre szakít három barátnõjével. Az öccsét viszont más fából faragták, és a srác esküvõjére összegyûlõ násznép nem tartja túl nagyra a báty csábítási hõstetteit.



A legkevesebbre régi haverja, a férfi csáberejére egyedül érzéketlen Jenny (Jennifer Garner) értékeli. Úgy néz ki, Connor egymaga képes elrontani az öccse lagziját, de a nagy nap elõtti éjszakán kísértet lát: megjelenik neki Wayne bácsi (Michael Douglas), az egykori nõcsábász agglegény, hõsünk örök példaképe, és a segítségével végigtekinthet volt és lehetséges nõin. Meglátogatják õt régi barátnõi szellemei: magukkal ragadják, elviszik a múltba és a jövõbe, hogy egy vad, kalandos és teljesen lehetetlen utazás során szembenézzen sok elrontott, tönkretett és szétzilált kapcsolatával.



Az excsajok szellemei összefognak, hogy rájöjjenek, mitõl lett ez a helyes fiú ekkora semmirekellõ, és hogy van-e még esélye az igaz szerelemre... vagy tényleg olyan reménytelen eset, amilyennek mindenki más látja.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Kimaradt jelenetek