Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DARK SECTOR (PS3 JÁTÉK)
DARK SECTOR

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Forgalmazó:CD Projekt


14390 Ft.Nem kapható


A Dark Sectorban a játékosok Hayden Tennonak, a különleges alakulatok egyik ügynökének bõrébe bújhatnak. A fõhõs veszélyes bérgyilkos küldetést hajt végre Lasria, egy pusztulás szélén álló kelet-európai város romjai között, melyek hidegháborús titkot rejtenek. Egy váratlan támadást követõ eszméletlen állapotból felébredve a testén furcsa változásokat vesz észre, melyeket valamiféle fertõzés okozott, és emberfeletti képességekkel ruházta fel õt. Haydenen a sor, hogy megtanulja használni új képességeit, túlélje a rá váró feladatokat, és hõssé váljon.

- A Dark Sector, mely az elismert fejlesztõcsapat, a Digital Extremes munkája, egy új és eredeti akció-thriller kizárólag az újgenerációs konzolokra fejlesztve. A játék sötét világa, a pörgõs játékmenet, a hihetetlen szuperképességek és a magával ragadó történet új etalonná teszi az akciójátékok között.

-Teljesen új, eredeti akciójáték – A teljesen saját fejlesztésû, kizárólag újgenerációs konzolokra tervezett Dark Sector izgalmas története, a 3D-s játékok között egyedülálló mozifilmszerû hatásai magával ragadják a játékost.

-Evolúciós képességek – Számos balul sikerült hidegháborús kísérlet után Hayden különleges képességeket fejlesztett ki, melyek idõvel egyre kifinomultabbak és halálosabbak lesznek.

-The Glaive – A Hayden fertõzött kezébõl kinövõ erõs és sokoldalú pengék alapvetõ fegyverek lesznek a játék során: A penge az ellenség felé dobva brutális pusztítást visz végbe közöttük. Összegyûjt elemeket a környezetbõl, például tüzet vagy elektromosságot, melyeket felhasználhatóak lesznek az ellenfelekkel szemben, vagy mûködésbe hozhatnak tárgyakat is. A sötét helyeken fényforrásként mûködik, valamit a hagyományos fegyverekkel együtt is lehet használni.

-Nincsenek képernyõn látható infók – A Dark Sectorban elfelejthetjük a hagyományos kezelõfelületet, mint amilyen az életerõ vagy a lõszerek száma – helyette maga a karakter tölti be azok szerepét. Ha a fõhõs megsérül, az látható lesz rajta külsõleg is, a lõszerek számát a fegyvereken ellenõrizhetjük, mint ahogy a rendelkezésre álló tárgyakat és fegyvereket is a fõhõsön láthatjuk majd – mindezt azért, hogy a játékos a karakterre és a játékmenetre koncentrálhasson.

-Ösztönös irányítás – Az egyszerû és ösztönszerûen mûködõ irányításnak köszönhetõen a játékos teljesen beleélheti magát a harcba, és lehetõvé teszi számukra, hogy a saját képességeiket használva gyõzzék le az ellenséget.

-Dinamikus kamera – A Dark Sector a "váll feletti" harmadik nézetet használja, így a játékos könnyedén átlátja majd a körülötte zajló eseményeket, és közvetlen kapcsolatot teremt a játékos és a fõhõs között.

-Fejleszthetõ fegyverek – Az evolúciós képességek mellett Hayden számára rengeteg hagyományos fegyver is a rendelkezésére áll, melyeket tovább lehet fejleszteni, és egyre erõsebbek lesznek a játék során.

-Intelligens MI – A játékosoknak egyedi taktikák kidolgozására lesz szükség az ellenségek különbözözõ stratégiáival szemben, mivel az MI irányította ellenfelek kommunikálnak egymást közt, fedezékbe húzódnak, és valósághûen reagálnak a játékos lépéseire.

-Magával ragadó fõhõs – Hayden Tenno egy hidegvérû, kíméletlen karakter, kinek vállát hatalmas felelõsség terheli. Szuperhõshöz illõ képességei mellett Hayden egy igazi antihõs is, akinek nincsenek morális kérdései cselekedeteivel kapcsolatban. A történet során a játékosok észrevehetik Hayden karakterének folyamatos átváltozását valami mássá, valami "többé", mint ami korábban volt. A folyamatos harc, melyet a képességeivel szemben vív, lassan nyomot hagy mind a testén, mint az elméjén.

-Innovatív többjátékos elemek