Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HELLRAISER: HALÁLOS
HELLRAISER VII: DEADER (2005) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:Rick Bota
Szereplők:Doug Bradley, Kari Wuhrer, Paul Rhys, Simon Kunz, Marc Warren
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:88 perc


990 Ft.Nem kapható


A Hellraiser sorozat várva várt hetedik epizódjában folytatódik a horror mesterének, Clive Barkernek hátborzongató látomása a földön megjelenõ pokolbéli lényekrõl. A forgatókönyvíró, Neal Stevens alapsztorija eredetileg egy különálló horrorfilm lett volna, és csak késõbb kapcsolták azt a Hellraiser mítoszhoz.
Történetünk Londonban kezdõdik, ahol a vagány újságírónõ, Amy Klein (Kari Wuhrer), a crackre rákattant drogosokról szóló riportja után a kezébe került videofilm alapján elkezd vizsgálódni egy Bukarestben egyre népszerûbb, bizarr kultusz ügyében. A fõszerkesztõje, Charles Richmond (Simon Kunz) kapta a furcsa videót, ami egy bukaresti fiatalokból álló, titokzatos bandáról szól, amelynek tagjai – úgy tûnik – zombivá változnak a bandavezér, Winter (Paul Rhys) és egy másik bandatag, Marla (Georgina Rylance) közremûködésével. A banda öngyilkosságra veszi rá a tagjait azzal a céllal, hogy ezáltal feltámassza a halottakat.
Charles Amyt bízza meg a történet megírásával. Amy elfogadja a feladatot, de amikor Romániába érkezik, holtan találja Marlát, egy rejtélyes kockával a kezében. A titokzatos tárgyat felviszi a hotelszobájába, kinyitja, és ezzel megkezdõdik pokolbeli utazása...
A Hellraiser: Halálos, a népszerû horrorsorozat újabb epizódja az eddigiekhez méltó borzongást ígér!...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók