Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VÉGSŐ VISSZASZÁMLÁLÁS (SOUNDCARD KIADÁS)
THE FINAL COUNTDOWN (1980)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kaland
Rendezte:Don Taylor
Szereplők:Martin Sheen, Katharine Ross, Kirk Douglas, James Farentino, Ron Oneil
Forgalmazó:Soundcard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:98 perc


600 Ft.Raktáron
Használt


Az idõutazás gondolatával és a jövõ megváltoztatásán már sokan és sokszor gondolkodtak, ám a mai napig még senki sem tette meg azt a cselekedetet, amely gyökeresen átformálta volna egy nemzet, sõt, az egész világ jövõjét. Egy anyahajó legénységének most megadatott a lehetõség, hogy a múltba visszatérve új történelmet írjon…

A USS Nimitz atommeghajtású repülõhordozó nem csupán az amerikai hadiflotta gyöngyszeme, de minden idõk egyik legnagyobb és legütõképesebb csatahajója is. 1980-ban az úszó monstrum Matthew Lelland kapitány parancsnoksága alatt a hidegháború legforróbb napjaiban, egy lehetséges III. világháború árnyékában hajózik a Csendes-óceánon, amikor hirtelen megmagyarázhatatlan elektromos viharba kerül. A furcsa természeti jelenség elmúltával a hajó mintha teljesen más vizekre, egy ismeretlen világba csöppenne, melyben megszûnt a megszokott rádiós zûrzavar és furcsa, régi típusú, ellenséges gépek szelik az eget.

A kapitánynak és legénységének hamarosan el kell fogadnia a lehetetlennek tûnõt: a huszadik század végének legmodernebb hordozója, a Nimitz hatezer fõs legénységével és százkét repülõjével a vihar hatására csaknem négy évtizedet utazott vissza az idõben: mégpedig pontosan 1941. december 6-ára, a japánok Pearl Harbor ellen intézett meglepetésszerû, megsemmisítõ támadásának elõestéjére.

Vajon a mai idõk csúcstechnikával felszerelt katonái csak távolról szemlélik majd a véres eseményeket vagy - akár a történelem menetének megváltoztatásával is - jó hazafiakhoz méltón felveszik a küzdelmet a kamikaze gépekkel?






Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Filmográfiák
Elõzetes