Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SKY KAPITÁNY ÉS A HOLNAP VILÁGA
SKY CAPTAIN AND THE WORLD OF TOMORROW (2004) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kaland
Rendezte:Kerry Conran
Szereplők:Angelina Jolie, Giovanni Ribisi, Gwyneth Paltrow, Jude Law
Forgalmazó:SPI
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:106 perc


500 Ft.Raktáron
Használt


Polly és Sky Kapitány útjuk során a Himalája hegyláncai között egy robbanószerekkel behálózott, óriási jégbarlang csapdájába esnek, késõbb Shangri-La csendes és nyugodalmas völgyébe vetõdnek, majd rémisztõ repülõ szerkezetekkel keverednek harcba, utóbb sikeresen landolnak a több ezer méter magasságban lebegõ, mozgó léghajóra, és részük van a víz alatti repülés csodálatos élményében is. Céljuk Dr. Totenkopf hollétének felkutatása, mert ez az ördögi elme az értelmi szerzõje a világ elpusztítását célzó õrült tervnek.

Veszélyes missziójukban segít nekik egy csak nõkbõl álló, vízi- és szárazföldi kombinált hadmûveletekre kiképzett század és bátor parancsnokuk, Franky Cook (Angelina Jolie) valamint a mûszaki zseni Dex (Giovanni Ribisi) is. Lehet, hogy Polly Perkins és Sky Kapitány az egyedüli remény bolygónk számára? Vajon idõben megtalálja-e két bátor lélek a ravasz és megfoghatatlan Totenkopfot?

A mintegy 2000 speciális effektet felsorakoztató film 7 éven át készült. A teljes egészében kék háttérrel forgatott film minden egyes képkockáját utólag töltöttek ki digitális módszerrel. Az eddig soha nem látott technikai újításokban bõvelkedõ Sky kapitány és a Holnap Világa igazi filmtörténeti jelentõségû alkotás. A film hangulatában legalább annyira jár Orson Welles nyomdokain, mint amennyire idézi H. G. Wells világát is, miközben tele van provokatív paradoxonokkal. Egy csodálatos kézmûves alkotás, amely teljes mértékben gépen készült. Egy soha nem létezett régi-új világ víziójával kápráztat el minket, egy olyan képzeletbeli, elvarázsolt világgal, mint Óz birodalma, ahol semmi sem egészen az, aminek látszik.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
TV-s elõzetes
Elõzetes
Így készült
A film látványvilága
Interjú
Szép új világ
Az eredeti rövidfilm
A kulisszák mögött
Kimaradt jelenetek
Bakiparádé
Audiókommentár Jon Avnet producer közremûködésével
Audiókommentár Kerry Conran író-rendezõ és a vizuális effektes csapat közremûködésével