Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HÁBORGÓ MÉLYSÉG (SZINK.)
DEEP BLUE SEA (1999) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Sci-Fi, Thriller
Rendezte:Renny Harlin
Szereplők:Saffron Burrows, Samuel L. Jackson, Thomas Jane, Brent Roam
Forgalmazó:0
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:101 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az óceán közepén, távol minden hajózási útvonaltól egy jótékony üzletember hatalmas kutatólaboratóriumot építtet. Az itt dolgozó orvosok feladata, hogy megtalálják egy gyógyíthatatlan betegség, az Alzheimer-kór gyógyszerét.



A kutatósziget vezetõje, McAlester doktornõ rájött, hogy a cápák agyában megtalálható az ehhez szükséges természetes hatóanyag. De a fiatal - és felettébb csinos - tudós türelmetlenségében óriási hibát követ el: a szent cél érdekében megszegi a génmanipuláció törvényeit, és kitenyészt egy cápafajt, mely okosabb a delfineknél.



A mesterséges szigethez hatalmas vihar közelít. A cápák támadásra készülnek, és a szigeten magára marad öt férfi és három nõ. Tudják, hogy harcolniuk kell az életükért, pedig semmi esélyük. Ellenséges terepen vannak: a cápák nagyobbak, erõsebbek, gyorsabbak - és most már okosabbak is náluk...



Ha valaki, akkor Renny Harlin igazán ért a feszültségteremtéshez és az akciójelenetekhez. Olyan filmeket rendezett ugyanis, mint a Die Hard 2. - Még drágább az életed, a Cliffhanger - Függõ játszma, vagy az Utánunk a tûzözön. A Háborgó mélység tempója felveszi a versenyt a nagy elõdökkel!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése