Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FÉRFIMUNKA
MEN AT WORK (1990)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Emilio Estevez
Szereplők:Charlie Sheen, Emilio Estevez, Keith David, Leslie Hope, John Getz
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Dán, Finn, Francia, Holland, Magyar, Német, Norvég, Olasz, Portugál, Spanyol, Svéd
Hang:Angol - Stereo
Német - Stereo
Francia - Mono
Spanyol - Mono
Olasz - Mono
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:88 perc


2990 Ft.Nem kapható


James és Carl a világ talán leggondtalanabb munkáját végzik: kukások. Rendes napi szemétszállító útjuk során felfigyelnek egy fickóra akirõl azt gondolják illetéktelen behatoló: úgy tûnik, erõszakoskodik a szépséges Susan-nel, akit titokban minden reggel megfigyel a két szemétszállító. Carl patkányriasztó légpuskájával fenékbe lövi az idegent, majd gyorsan elkotródnak a helyszínrõl.



Másnap a két jóbarát köpni-nyelni nem tud, amikor egy kukában megtalálják az elõzõ nap fenékbe lõtt férfi holttestét. Kiderül, hogy egy ismert politikusról van szó, a polgármester-jelölt Bergerrõl.



Természetesen James és Carl azt gondolják, õk a felelõsek a férfi haláláért, de nem fér a fejükbe, miért dobta valaki kukába a hullát. Elhatározzák, hogy egyelõre tovább rejtegetik a tetemet és megpróbálják kideríteni az igazságot...



Igazi családi vállalkozásban készült el ez a nagyszerû krimi-komédia. A forgatókönyvet Emilio Estevez írta, õ a rendezõje a filmnek, és az egyik fõszereplõje is, míg testvére, Charlie Sheen alakítja a másik fõszerepet!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes