Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A CSENDES AMERIKAI
THE QUIET AMERICAN (2002)

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller, Dráma
Rendezte:Phillip Noyce
Szereplők:Michael Caine, Brendan Fraser, Hai Yen, Rade Serbedzija
Forgalmazó:SPI
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:118 perc


500 Ft.Raktáron
Használt


A segély-akciókban tevékenykedõ amerikai, Alden Pyle (Brendan Fraser) 1952 õszén, a francia gyarmati uralom ellen küzdõ vietnamiak harcának csúcspontján érkezik Saigonba. Telve lelkesedéssel küldetése iránt, hogy gazdasági segély-programjával segítse a vietnami népet, s mohó tudásvágytól hajtva, hogy az ország tapasztalt ismerõje révén nyerjen bepillantást a dolgokba, összebarátkozik a London Times tudósítójával, Thomas Fowlerrel (Sir Michael Caine). Rövidesen azonban elbûvöli és valósággal rabul ejti Fowler fiatal vietnami szeretõje, Phuong (Hai Yen), aki épp olyan gyönyörû, egzotikus és titokzatos, mint maga Saigon.
A három ember elsöprõ erejû, viharos szerelmi háromszögbe sodródik, mely meglepõ felfedezésekhez, s végül gyilkossághoz vezet. Semmi és senki sem az, aminek látszik.
Graham Greene klasszikus, szinte látnoki mûvének filmváltozata a szerelem, árulás és gyilkosság története, mely egyben a Délkelet-Ázsiában vívott amerikai háború gyökereit is feltárja.

A Múmiából ismerõs Brendan Fraser, a brit színjátszás nagy öregje, Sir Michael Caine és az elbûvölõen szép, fiatal tehetség, Hai Yen hármasa különleges fûszerezést ad a filmnek.

A filmben nyújtott alakításáért Sir Michael Caine-t 2003-ban a Legjobb Férfi Fõszereplõ Oscar-díjára illetve Golden Globe-díjra jelölték



Extrák:
Interaktív magyar menük
Jelenetek közvetlen elérése
Így készült...
Interjúk az alkotókkal és szereplõkkel
Elõzetesek
DVD elõzetes(ek)