Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MONTY PYTHON: EGYÉNI CSÚCSOK - TERRY JONES
MONTY PYTHON (2006) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Eric Idle, Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Terry George, Michael Palin
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Dán, Finn, Francia, Görög, Hindi, Holland, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Angol - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:57 perc


3990 Ft.Nem kapható


TERRY JONES – író, rendezõ, színész, politikai szatirista, polihisztor – az életével viszont nem tud mit kezdeni, így hát megint nálunk lábatlankodik. Mikor épp nem a világbékéért harcolt elszántan, Mr. „határozottan határozatlan” Jones nyakig merült a Repülõ Cirkusz négy éves termésébe, és nem gyõzte hangsúlyozni, hogy nélküle mindez nem jöhetett volna létre. Íme, az Õfelsége által gondosan kiválogatott leges-legjobb Python szkeccsek, továbbá megdönthetetlen bizonyítékok arra, hogy mindez az õ – és csakis az õ – érdeme. Töltsön hát magának egy pohár sherryt, foglaljon helyet a zongoránál Terry mellett és irány a múlt egy bolondos kis visszaemlékezés erejéig, amelyet a mûvész úr szerényen csak úgy nevez: „Így alkottam a Monty Python Repülõ Cirkuszát”.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Azok, akik túl sok Pythont fogyasztanak, nyugodtan vállalkozhatnak az Egyéni teszt megoldására, amelyet a Python-szakértõ Kim „Howard” Johnson követett el, vagy akár megnézhetik Terry Jones egyéni csúcskísérleteit is.