Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KORCS SZERELMEK (ODEON KIADÁS)
AMORES PERROS (2000) - MEXIKÓ

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Alejandro González_Iñárritu
Szereplők:Gael Garcia Bernal, Alvaro Guerrero, Goya Toledo, Jorge Salinas, Vanessa Bauche
Forgalmazó:Odeon
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Surround
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:150 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Octavio együtt él édesanyjával, testvérével és annak feleségével. Szerelmes bátyja feleségébe és utálja fivérét, amiért veri az asszonyt. Elhatározza, hogy megszökteti szerelmét, de ehhez pénzre van szüksége. Egy furcsa véletlen során kiderül, hogy kutyája, Cofi profi harcos és ezt a tehetséget használja fel a szükséges összeg megszerzésére.

Daniel, a sikeres filmproducer felesége helyett Valeriát választja élete párjául. Új lakásba költöznek, de egy csúnya szerencsétlenség megzavarja kapcsolatuk felhõtlenségét; az asszony tolószékbe kényszerül, ráadásul kiskutyája különös módon eltûnik.

El Chivo (A Kecske) bérgyilkos. Legalábbis mostanság. Régen kommunista-partizán volt, de börtönben töltött évei után elhatározta, hogy móresre tanítja a világot. Hajléktalan külsõ mögé rejtõzik és kutyái társaságában keresi régen elhagyott lányát.

Elég egyetlen óvatlan pillanat, s egy véletlen baleset következményeként hármójuk sorsa keresztezi egymást. A három történet egy mexikóvárosi útkeresztezõdésben fonódik egymásba végzetesen, hogy azután gyökeresen más irányt vegyen, mint amilyen elõtte volt.


Extrák:
Extrák magyar felirattal!

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Így készült
Kimaradt jelenetek
Felvételek a forgatásról
Elõzetes
Videoklip