Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TÖKÖS SRÁC + UTOLSÓ BELÖVÉS - T3 MAGAZIN 17.SZÁM


Formátum:DVD
Rendezte:Danny Comden, Vondie Curtis-Hall
Szereplők:Balthazar Getty, Katharine Towne, Jamie Kennedy, Tupac Shakur, Tim Roth
Forgalmazó:IPH
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:187 perc


1890 Ft.Nem kapható



A T3 magazin ezen mellékletéhez 2 db DVD melléklet jár!





Tökös srác:

Sol Goode (Balthazar Getty), a huszonéves Los Angeles-i aranyfiú élete csupa fénybõl, csillogásból és gondtalan mindennapokból áll. A jóképû, sármos, gyorsbeszédû srácnak mindene meg van: szórakozás, nõk, lakás, autó, minden, ami botcsinálta haverjai, Cooper (Danny Comden), Justin (Jamie Kennedy) és Happy (Johnathon Schaech) elõtt menõvé teheti.
Sol életébõl csak olyan lényegtelen dolgok hiányoznak, mint a munka és a stabil, megbízható partnerkapcsolat. Ezekhez nemsokára csatlakozik a pénz is, mivel egy szerencsétlen napon nem csupán összes nõje fordít neki hátat, de a kocsija is totálra törik és mindezek tetejébe már az apja (Robert Wagner) sem hajlandó ingyenélõ fia hóbortjait finanszírozni.
Sol számára nincs más hátra, a saját lábára kell állnia – ebben persze haverjai készek segíteni, ám egyedül hõsünkön múlik, hogy nõcsábász imázsát hátrahagyva egymaga is boldoguljon, sõt a sok egyéjszakás kaland után végre a nagy igazira is ráleljen.
Nemsokára kiderül, hogy valójában mennyire is tökös a tökös srác…!




Utolsó belövés:

Spoon és Stretch országos haverok. Együtt lógnak, együtt zenélnek… és együtt lövik be magukat, míg egy nap a zenekar harmadik tagja, Cookie egy adagtól kómába esik, és a két haver elhatározza: felhagy a kábítószerekkel.
A dolog egyszerűnek tűnik, csak jelentkezniük kell az elvonókúrára, és minden rendben lesz. Vagy mégsem. Ugyanis a várólista hosszú, s bár hőseink elszántak, hamar rájönnek, hogy a TB-kártya nélkül hiába állnak sorba. De semmi gond! Majd a munkaközvetítő megoldja a problémát. Csak néhány hétbe telik, míg kikötik a szükséges kérvényeket! És hogy közbe se unatkozzanak, felváltva menekülnek egy feldühödött drogárus és a rendőrség elől, akik egy gyilkosságot akarnak a nyakukba varrni.