Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BEST OF BENNY HILL + MARYLIN - DVD FILMCSILLAG 36.SZÁM
BEST OF BENNY HILL + MARYLIN

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:John Robins, Tim Fywell
Szereplők:Ashley Judd, Mira Sorvino, Benny Hill
Forgalmazó:IPH
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Stereo
Magyar - Dolby Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:203 perc


1890 Ft.Nem kapható


Best of Benny Hill:

Azt mondják, ô a legnagyobb és legkedveltebb nevettetô a világon.
Most a világhírû angol komikus legjobb darabjaiba kaphatunk betekintést; legyen az fôzôshow vagy hajókázás, esetleg csajozás Benny Hill módra – mindegy,mit csinál, minden mozdulata megnevettet. Felhôtlen szórakozást kap az egész család, annál is inkább, mivel a komikus magyar szinkronhangja Gálvölgyi János. A jókedv garantált!

Marylin:

A Norma Jean Baker név valószínûleg nem sokak szívét dobogtatja meg, ám annál többen emlékezhetnek az egyszerû, hétköznapi barna lányból a világ egyik legnagyobb, legszexisebb legendájává vált platinaszõke végzetasszonyára, Marilyn Monroe-ra.
Az alig 36 évesen, máig sem teljesen tisztázott körülmények között eltávozott sztár életét mindvégig titkok és rejtélyek lengték be. A már fiatalon hatalmas célokat maga elé kitûzõ Norma Jean (Ashley Judd) gyermekkora is igen hányatott volt, amelynek feldolgozhatatlan sebeit még felnõttként is magán viselte. A 20 évesen Marilyn Monroe-vá (Mira Sorvino) változott, vonzó, szexi hangú lány szédületes karriert futott be, nem csupán elsõként szerepelt a Playboy címlapján, de több nagysikerû filmben is szerepelt és bár sokan kétségbe vonták valódi színésznõi tehetségét, élete során több szakmai díjjal is kitüntették. Kétségtelen, máig is a valaha élt egyik legnagyobb csillagként tekinthetünk rá, ám három romba dõlt házassága, számos szerelmi kalandja, magánéleti problémái és korai halála egyben a legtragikusabb sorsú emberré is tették õt.
Vonzó, a férfiakat ujja köré csavaró, tömegeket megõrjítõ démon vagy csupán saját karrierje, sztárstátusza és a szórakoztatóipar áldozata volt-e Marilyn Monroe? Az életét feldolgozó film végére talán megtudjuk...
A Marilynt bemutatását követõen - elsõsorban az erõteljes kettõs fõszerepet játszó Ashley Judd és Mira Sorvino játékának köszönhetõen - számtalan rangos díjra, többek között Emmy-re és Golden Globe-ra is jelölték.