Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JANE EYRE
JANE EYRE

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Dráma
Rendezte:Franco Zeffirelli
Szereplők:Anna Paquin, John Wood, Geraldine Chaplin, Nic Knight, Nicola Howard, Sasha Graff, Charlotte Gainsbourg
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Stereo
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:108 perc


990 Ft.Nem kapható




Jane Eyre okos, tehetséges jóra való lány, akit azonban a sors szeszélye folytán árvaságra jutva nagynénje kénytelen nevelni egy ideig. A kedves rokon ugyanis büntetésbõl egy szigorú, kõkemény leányiskolába, a lowoodi árvaházba küldi Jane-t, ahol aztán az ott elképzelhetõ összes megaláztatást végigszenvedve kell tanulnia.

Évek múltán a lélekben már réges-régen felnõtté cseperedett Jane elhagyja az iskolát és tanítói oklevéllel a hóna alatt Thornfieldbe, egy gazdag földbirtokos, Rochester házába szegõdik, hogy annak törvénytelen lánya, Adele mellett legyen nevelõnõ.

Bár Rochester ideje nagy részét baljóslatú hangulatot sugárzó otthonától távol tölti, egy idõ után mégis vonzalom alakul ki közte és Jane között. Furcsa kapcsolatuk addig erõsödik, míg végül a zárkózott Rochester megkéri a nevelõnõ kezét, ám az utolsó pillanatban Jane számára eddig rejtve maradt, szörnyû titokról libben le a fátyol.

A romantikus irodalom egyik legismertebb szerzõjének generációkat szórakoztató mûvét Franco Zeffirelli érzelem gazdag, kifinomult stílusban, remek jellemábrázolással vitte át a könyvlapokról a filmvászonra.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Filmográfia
Elõzetesek
Így készült