Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LOLITA
LOLITA (1997)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Erotikus
Rendezte:Adrian Lyne
Szereplők:Jeremy Irons, Melanie Griffith, Dominique Swain
Forgalmazó:IPH
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:132 perc


1990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Adrian Lyne, a 9 és fél hét, a Végzetes vonzerô és a Jákob lajtorjája rendezôje Vladimir Nabokov világsikert arató, erôteljes, provokatív és mélységesen meginditó irodalmi mestermuvébôl forgatta le a Lolita-t.

A korosodó férfi és a tizenéves gyermeklány szexuális kapcsolatáról szóló regényt régebben disszidens irodalomként vagy pornóként olvasták, az Egyesült Államokban pedig betiltották. A Lolita hallatlan sikerének köszönheti, hogy kétszer is filmre vitték, az elsô változatot maga Stanley Kubrick készítette, 1962-ben.

Az irodalomtanár Humbert Humbert (Jeremy Irons) feleségül veszi szállásadóját (Melanie Griffith), és reménytelenül vonzódik annak lányához (Dominique Swain). A kis Lolita tragikus körülmények között elvesztett gyermekkori szerelmére emlékezteti.

De Humbert Humbert tiltott szerelme olyan szenvedéllyé válik, amely mindkettejük életét beláthatatlan következményekkel fenyegeti.

Ennio Morricone (Volt egyszer egy vadnyugat, A misszió) pazar zenéjével és Dominique Swain (Ál/Arc) pompás színészi játékával válik az ártatlanság elvesztésének klasszikus drámája a filmvásznon azelôtt soha nem látott ôszinte és zavarba ejtô alkotássá.