Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DISNEY JUNIOR MEGLEPETÉS PARTY
DISNEYS JUNIOR: SURPRISE PARTY (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Mese, Rajzfilm
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Halláskárosultaknak: Angol
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:96 perc


2990 Ft.Nem kapható


Mickey egér játszótere - A Barátság-csapat



Nyoma vész a Barátság Napi bulira elõkészített vicces, színes kartonsüvegeknek, így aztán Daisy titkos ügynök és Minnie nyomozó a tolvaj után erednek. Minnie rendkívüli megfigyelõ képességére és nagyítójára hagyatkozva árulkodó nyomok után kutat, Daisy pedig beveti az összes elektromos mütyürkét, ami nélkül igazi titkos ügynök ki sem teszi a lábát hazulról. A páros végül fényt derít a rejtélyre. Rájönnek, hogy a süvegeket Pete vitte el, mert barátainak akart meglepetés bulit szervezni. Ismét bebizonyosodik, hogy ennél a baráti csapatnál nincs jobb a világon!



Manny mester – Boldog születésnapot, Lopart bácsi!



Lopart bácsi már-már belenyugszik, hogy mindenki szépen elfeledkezett a születésnapjáról, amikor édesanyja, Manny és az összes szomszédja meglepi õt egy hatalmas bulival.



Dzsungelélet – Röfi meglepetése



Röfi születésnapja alkalmából mindenki meglepetés bulit terez a malacnak. Eli feladata a dekoráció és a legfontosabb kellék, a szülinapi torta szállítása. Nagyon igyekszik, hogy minden – fõleg a torta – épségben megérkezzen, ám út közben számos akadály nehezíti a dolgát. Az egyik legnehezebb az, hogy Röfi elõtt titokban maradjon a készülõ meglepetés!



Oso különleges ügynök – Három kerék nem elég



Oso különleges ügynök megbízatása: segítsen Paulie-nak megszerelni az autóját, hogy õ leszállíthassa a bulihoz szükséges eszközöket. Miközben Paulie épp egy vagonnyi zajos herkentyût és egy rakás konfettit készül Julia meglepetés bulijába szállítani, ráhajt egy bukkanóra, és a furgonjának kiesik a kereke. Oso különleges ügynök éppen az ûrben ügyködik egy ûriási kiképzésen, ám ha a barátja bajba kerül, már repül is, hogy segítsen. Oso és Paulie gördülékenyen megoldják a kerékproblémát, idõben minden e helyére kerül, így aztán mire Julia betoppan, összes barátja boldogan kiálthatja: Meglepetééés!!