Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MIELÕTT ÉJFÉLT ÜT AZ ÓRA
BEFORE MIDNIGHT (2013)

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Richard Linklater
Szereplők:Ethan Hawke, Julie Delpy
Forgalmazó:ADS
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - FDS 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:135 perc


3990 Ft.Nem kapható


Richard Linklater romantikus trilógiájának (Mielõtt felkel a Nap, 1995; Mielõtt lemegy a Nap, 2004) befejezõ részében Jesse (Ethan Hawke - Daybreakers - A vámpírok kora, Gattaca) és Celine (Julie Delpy - 2 nap Párizsban, Hervadó virágok) már egy Párizsban élõ párt alkotnak.

Elõzõ - kilenc évvel korábbi - találkozásuk gyümölcseként ikerlányok szülei lettek. Jesse az elmúlt évek során sikeres íróvá avanzsált. Celine-nel, a lányaival és korábbi házasságából született fiával Hankkel egy Görögországban élõ író vendégszeretetét élvezik. Miután Hank velük töltötte a nyarat Messiniában, hazautazik Amerikába.

A fiúval eltöltött idõ Jesse-ben felébreszti a vágyat hazája iránt és javasolja feleségének, hogy Párizsból költözzenek a tengerentúlra. Celine, annak ellenére, hogy munkájában új kihívást keres, visszautasítja a költözést. A házigazda görög barátok érezvén az elnyomott feszültséget Jesse és Celine között, egy tengerparti luxushotelben eltöltött éjszakát ajándékoznak a párnak.

Celine ódzkodik elfogadni az ajándékot, azonban a barátok hajthatatlanok. Végül Celine és Jesse gyalog indulnak el a festõi vidéken, flörtölgetve, vitatkozva és szívszorító õszinteséggel beszélgetve magukról, érzelmeikrõl, az életükrõl.