Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A TITOKZATOS SZERETŐ
THE INVISIBLE WOMAN (2014)

Formátum:DVD
Rendezte:Ralph Fiennes
Szereplők:Ralph Fiennes, Kristin Scott Thomas, Felicity Jones, Tom Hollander, Joanna Scanlan, Perdita Weeks, Amanda Hale, Tom Burke, John Kavanagh, Michael Marcus
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:111 perc


2990 Ft.Nem kapható


A 19. század második felének legünnepeltebb brit írója volt Charles Dickens, aki igazi bálványnak számított korában. Nemcsak mûvei iránt rajongtak az emberek, de felolvasóestjei, közszereplései is esemény- és élményszámba mentek. Dickens élvezte a figyelmet, hogy minden társasági rendezvényen a középpontban lehet, ezért is okozott különösen nagy lelki vívódást számára, amikor szerelemre lobbant egy jóval fiatalabb, ifjú hölgy iránt. A kor Angliájában a válás szóba sem jöhetett, még egy olyan közszereplõ számára sem, mint Dickens. A szerelem azonban olyannyira elvette az eszét, hogy kedvese, Nelly kedvéért vállalta a szétköltözést is családjától és gyerekeitõl. A titokzatos szeretõ ugyanakkor nem léphetett a nyilvánosság elé, nem mutatkozhatott Dickens-szel az emberek elõtt. De vajon a titkolózás nem kezdte ki kettejük hatalmas szerelmét?

A kortárs brit mozi egyik legnagyobb, kétszeres Oscar-jelölt színésze Ralph Fiennes (Harry Potter-filmek, Schindler listája, Az angol beteg, A bombák földjén) az utóbbi idõben a rendezéssel is kacérkodik. Második rendezésében ezúttal a halhatatlan szigetországi írófejedelem, Charles Dickens életébe enged betekintést. Fiennes a fõszerepet is magára vállalta a Dickens életének egyik legizgalmasabb, legtitkosabb fejezetérõl szóló romantikus drámában. A Twist Olivér, a Copperfield Dávid, a Szép remények és a Karácsonyi ének szerzõjének viszonya házasemberként a nála 27 évvel fiatalabb Ellen Ternan-nal a kor konvenciói miatt igazán pikáns volt. Ezt a szenvedélyes szerelmet vitte most vászonra Fiennes, pompás jelmezekben és történelmi közegben, és a fõbb szerepekben olyan sztárokkal, mint Felicity Jones (A csodálatos Pókember 2., Hisztéria) és az Oscar-jelölt Kristin Scott Thomas (A házban, Az angol beteg, Csak Isten bocsáthat meg). A film alapjául szolgáló regény Charles Dickens élete címmel Magyarországon az Európa Könyvkiadó gondozásában jelent meg.