Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZÁLL A KAKUKK FÉSZKÉRE - 35 ÉVES JUBILEUMI KIADÁS
ONE FLEW OVER THE COCKOOS NEST (1975) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Művészfilm
Rendezte:Milos Forman
Szereplők:Alonzo Brown, Danny DeVito, Jack Nicholson, Louise Fletcher, Michael Berryman, Mwako Cumbuka, Scatman Crothers, William Redfield
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Észt, Lengyel, Magyar, Szerb, Finn, Román, Lett
Hang:Lengyel - Stereo
Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9
Hossz:133 perc


1990 Ft.Nem kapható


Amikor a csip-csup ügyeken lebukott csirkefogó, Randle P. McMurphy (Jack Nicholson) megérkezik az állami elmegyógyintézetbe, béklyókat nem tûrõ, szabad szellemével egykettõre fenekestül felforgatja a zárt osztály lélekölõ, merev rendjét. Háború tör ki, amelynek egyik oldalán õ áll, a másikon pedig a halk szavú, ám zsarnoki Ratched nõvér (Louise Fletcher). A tét nem kevesebb, mint az intézet összes ápoltjának sorsa. Ken Kesey nagy sikerû regényének szenzációs filmadaptációja 1975-ben mind az öt fõ kategóriában – legjobb film (producerek: Saul Zaentz és Michael Douglas), legjobb férfi fõszereplõ (Nicholson), legjobb nõi fõszereplõ (Fletcher), legjobb rendezõ (Milo¹ Forman) és legjobb adaptált forgatókönyv (Lawrence Hauben és Bo Goldman) – elnyerte az Oscar®-díjat! Az azóta klasszikussá ért Száll a kakukk fészkére merész témaválasztásával, lázadásával és a további szereplõk – köztük Brad Dourif, Danny DeVito és Christopher Lloyd – kiváló játékával örök élmény.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Werkfilm – Így készült a Száll a kakukk fészkére. Átfogó 87 perces visszatekintés a teljes eredeti hosszában. Michael Douglas, Milo¹ Forman és Ken Kesey visszaemlékeznek, hogyan készült a mérföldkõnek számító film a színészek mellett ápoltak szereplésével egy mûködõ pszichiátriai intézetben.
Vadonatúj interjú Michael Douglasszel