Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BOLGÁR RIVIÉRA


Formátum:DVD
Műfaj:Útifilm
Szereplők:narrátor
Forgalmazó:Welt Reisen
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:60 perc


399 Ft.Nem kapható


A bolgár tengerpart napjainkban éled újjá Csipkerózsika álmából. Két nagy üdülõterületén, az Aranyhomokon és a Naposparton több száz új, magas színvonalú szálloda épült, üzletsorai, éttermei és szórakozóhelyei európai színvonalúak, strandjai kiérdemelték az EU kék zászlaját.
Várnát méltán nevezték a Fekete-tenger legszebb városának. A közelmúltban száz történelmi épületét restaurálták. A város bõvelkedik múzeumokban és mûemlékekben, melyek közül a római termák és a várnai csata emlékparkja emelkedik ki. Neszebár és Szozopol mûemlékvárosai jellegzetes alul terméskõ, fölül fa házaikkal és bizánci templomaikkal egyedülálló látványt nyújtanak.

Balcsik, Albena, és Burgasz õrzik trák, görög, római és bizánci múltjuk emlékeit. A népies csárdák a Balkán-félsziget hamisítatlan ízeit kínálják. Az utak mentén sziklakolostorok és õsi halomsírok várják a történelem iránt érdeklõdõket. A Fekete-tenger 378 km hosszú, homokos partjai a hajózás és a vízi sportok fellegvárai, ahol tavasztól õszig zajlik a strandélet...