Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A RAGADOZÓ PRÉDÁJA - TITKOS FEGYVEREK, PÁNCÉLOSOK


Formátum:DVD
Műfaj:Ismeretterjesztő film, TV sorozat
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Animal Planet
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:47 perc


990 Ft.Nem kapható


A ragadozó prédája sorozat a prédaállat szemszögébõl vizsgálja meg a természet legdrámaibb találkozásait, és bonyolult módszereket tár fel, melyeket az állatok annak érdekében vetnek be, hogy ne kerüljenek üldözõik gyomrába.



Szemet gyönyörködtetõ grafika és izgalmas felvételek mutatják be, mi is kell ahhoz, hogy túléljék egy félelmetes ragadozó támadását. Minden rész az ellenfelek statisztikai adatainak összehasonlításával kezdõdik. A tudományos vizsgálat feltárja, hogyan sikerül a prédaállatoknak túljárniuk támadóik eszén.



Titkos fegyverek

Függetlenül attól, hogy egy gyík gondosan kitervelt menekülési tervérõl van szó vagy egy testõrt alkalmazó rákról, vagy olyan énekesmadarakról, melyek nem csupán egy hajnali kórusmûvet adnak elõ, ezek a prédaállatok bonyolult tüzérségi támadást indítanak gyanútlan támadóik ellen, és titkos fegyvereikkel vágnak vissza.



Páncélosok

Az önvédelem kritikus fontosságú a túlélés szempontjából, és ezek az állatok a testi páncélzat széles körét használják ahhoz, hogy védekezzenek a ragadozók ellen. A leopárdteknõs olyan teknõsruházatot fejlesztett ki, mely Afrika legfélelmetesebb ragadozómadaraitól is meg tudja óvni, míg a mérges, lábhossznyi tüskék megvédik a tarajos sünt a leopárd támadásai ellen.



Ugyanakkor egy majdnem elpusztíthatatlan bogár tapadókorongos lábaival képes ellenállni a támadó hangyák húzóerejének.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése