Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
INDIANA JONES ÉS A KRISTÁLYKOPONYA KIRÁLYSÁGA (BLU-RAY)
INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL (2008) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Kaland, Fantasy
Rendezte:Steven Spielberg
Szereplők:Harrison Ford, Shia LaBeouf, Cate Blanchett, Karen Allen, Jim Broadbent, Ray Winstone, John Hurt
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Orosz, Horvát, Lengyel, Magyar, Szlovén, Szerb, Török, Izlandi, Bolgár, Román, Szlovák, Ivrit, Észt
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby True HD
Török - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:126 perc


6990 Ft.Nem kapható


Mindenki kedvenc régész kalandora újra leporolja kalapját és elmaradhatatlan ostorát, hogy most egy újabb világjáró nagy utazást tegyen. Közel 20 év elteltével tér vissza Indiana Jones! Harrison Ford újra felveszi már-már ikonikus, a kígyóktól undorodó, minden más helyzetben azonban talpraesett hõs szerepét.



A folytatásban Karen Allen is visszatér az 1981-es Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói címû filmbõl. A sorozat 4. epizódja most olyan legendás szereplõkkel egészül ki, mint Ray Winston, John Hurt, Jim Broadbent, Itwas Tolen, Shia LaBeouf, valamint Cate Blanchett, aki az aljas orosz ügynöknõt, Irina Spalkot alakítja.



Indy legújabb kalandja az Egyesült Államok nyugati részén, a sivatagban kezdõdik. 1957-et írunk, javában dúl a hidegháború. Jones szerencsével határos módon megmenekül a szovjetek fogságából, de legújabb akcióját gyanúsnak találja a kormány, és a professzornak távoznia kell állásából.



Mielõtt Indy elhagyná a várost, taválkozik egy fiatal lázadó sráccal, Muttal, aki ajánlatot tesz a régészprofesszornak: ha segít egy nagyon személyes küldetésben, akkor lehet, hogy megszerezheti a történelem leglátványosabb régészeti leletét: Akator Kristálykoponyáját, a legendás kincset, melyet oly sok babona és félelem övez.



Indy és Mutt elindulnak Peruba, ahol kiderül, hogy nem csak õk kutatnak a kincs után, hanem a szovjetek is. Irina Spalko ügynöknõ vezetésével a világuralom megszerzése érdekében akarják megkaparintani a titokzatos kristálykoponyát...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A legenda visszatér (eredeti nyelven)
Kisfilm - A film elôkészületei (eredeti nyelven)
Elôzetesek (eredeti nyelven)
Egyéb - Indiana Jones idôvonal (eredeti nyelven)