Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KIRE ÜTÖTT EZ A GYEREK
KIRE ÜTÖTT EZ A GYEREK (2007) - MAGYAR

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Vígjáték
Rendezte:Alföldi Róbert
Szereplők:Balázs Zoltán, Braghini Rozina, Radványi Antal, Séfel Anna Laura, Siska Péter, Alföldi Róbert, Tompos Kátya, Simon Kristóf
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.85:1
Hossz:52 perc


3990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Janikovszky Éva két évtizeden át írta híres gyermekmonológjait, amelyek azóta is népszerûek. Egyes könyveiben fiú fõhõsének mindig egy-egy életkorhoz kapcsolódó problémáit írja meg. Így próbálták az alkotók a címadó mû köré illeszteni a Ha én felnõtt volnék, Velem mindig történik valami címû gyermekonológokat és az Örülj, hogy fiú!, Örülj, hogy lány! címû ikerkönyveket.



A Fõhõs parancsokkal, szabályokkal, zsúfolt életébõl elõször a felnõttség ábrándvilágába menekül, azután, megpróbál megfelelni az iskolába járás kihívásainak. Végül átéli a kamaszodás treaumáját, amikor körülszeretgetett kisgyerekbõl, kezdõ, esetlen felnõtté fokozzák le a változás konfliktusai. Alföldi Róbert filmjében a gyerekek és a felnõttek egymást játsszák. Nagyon komikus a felnõtt szerepben ágáló gyermek, és nagyon esetlen a gyermekszerepbe lefokozott felnõtt. Kettõjük találkozása számtalan geg-lehteõséget kínál, és nevetve visz közelebb bennünket a megértéshez és az igazsághoz.