Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SPINÉDZSEREK (INTERCOM KIADÁS)
CLUELESS (1995)

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Amy Hekcerling
Szereplők:Alicia Silverstone, Brittany Murphy, Justin Walker
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Román, Norvég, Német, Magyar, Lengyel, Izlandi, Holland, Halláskárosultaknak: Angol, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Német - Stereo
Cseh - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9
Hossz:93 perc


4990 Ft.Nem kapható


Nem könnyû a legnépszerûbb és legdögösebb csajnak lenni a Beverly Hills gimiben. Fõleg ha téged irigyel minden ármánykodó Babesz (nõnemû baba), tapadós Bunyesz (gusztustalan pasi) és bekattant (kiakadt) tanár, ha késõn adod le a leckédet! Mégis a 15 éves Cher (Alicia Silverstone) valahogy egyben tartja a dolgokat, sõt, még olyan tananyagon kívüli prodzsektekre is talál idõt, mint megtalálni a megfelelõ párt a retorikatanárnak (Wallace Shawn), vagy fazonalakítást csinálni egy slampos barátnõnek (Brittany Murphy). De Cher takaros világa kezd szétbomlani, amikor hirtelen feltûnik a színen két Baresz (gusztusos pasi): egy szexi és stílusos új osztálytárs (Justin Walker) és Cher darabos de aranyos "ex-féltestvére" (Paul Rudd). Cher most megtudja, hogy milyen az, ha felbukkan a szerelem, és az ember átmegy totál Spinédzserbe.
Alicia Silverstone "abszolút tökéletes" (Jeff Craig, Sixty Second Preview) ebben a menõ, pimasz vígjátékban, amely "gonoszan mulatságos" (Kenneth Turan, Los Angeles Times) és ezerrel bejátszik (ha nem érted, nézd meg a filmet!).


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Mozielõzetes
Beharangozó elõzetes