Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
STAR WARS IV. - EGY ÚJ REMÉNY (DVD) FELIRATOS VÁLTOZAT!
STAR WARS IV - A NEW HOPE (1977) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Fantasy, Kaland, Sci-Fi
Rendezte:George Lucas
Szereplők:Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Alec Guiness, Anthony Daniels, Peter Cushing, Peter Mayhew, David Prowse, Kenny Baker
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Cseh, Angol, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Portugál, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1 EX
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:125 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


CSAK A KLASSZIKUS TRILÓGIA RÉSZEKÉNT KAPHATÓ!!!



Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban kezdõdött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnõ két fura robottal egy alig értékelhetõ hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élõ Ben Kenobinak. Az idõs jedi Luke Skylwalker, Han Solo és szõrõs vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnõt Darth Vader fogságából, és gyõzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban. Leia hercergnõt túszul ejtik a gonosz birodalmi erõk, amikor megpróbálják elfojtani az ellenük irányuló lázadást. Luke Skywalker és Han Solo kapitány, társaságában két fura robottal nekivág, hogy megmentse a hercegnõt, és gyõzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Audiókommentár az író-rendezõ George Lucas, a Leia hercegnõt alakító Carrie Fisher, a hangeffektusokért felelõs Ben Burtt és az optikai trükköket, illetve a maketteket felvonultató jeleneteket forgató operatõr, Dennis Muren közremûködésével.