Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GALAPAGOS
GALAPAGOS (2007) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Természetfilm
Rendezte:Gail Willumsen
Szereplők:Richard Wollocombe
Forgalmazó:Mirax
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:180 perc


990 Ft.Nem kapható


Ezer kilométerrel nyugatra Ecuador-tól, ahol négy nagy óceáni áramlat találkozik, nagy vízalatti vulkánok törnek a Csendes Óceán felszínére. A "régi idõk" nagy felfedezõi a szigeteket "Les Encantadas"-nak vagyis "Az elvarászolt szigetek"-nek hívták. De idõvel úgy váltak ismertté, mint Galapagosz – A teknõsök szigete.



Darwin már definiálta ezt a szigetcsoportot, éppen sajátságos körülményei, adottságai miatt. Nevezetesen egy szerencsésen elkülönülõ, világtól elzárt szigetcsoportról van szó, ahol a flóra és fauna adaptációja viszonylag jól követhetõ egy kutató számára; lehet mondani, a természet gondoskodott egy nagy, természetben fellelhetõ laboratóriumról a természettudósok számára.



Ebben a hihetetlen természetfilmben szemtõl szembe találkozhatunk azokkal az állatokkal és madarakkal, melyek Darwin evolúciós elméletének szolgáltak alapul. Hihetetlen közelségbõl vizsgáljuk a napi túlélésért folytatott küzdelmüket, mely a sziget egyedülálló élõvilágát is létrehozta. Korunk modern technológiáját felhasználva, fantasztikus soha nem látott felvételeket láthatunk földrõl, víz alól és levegõbõl. Ez a csodálatos természetfilm megmutatja nekünk, hogy a Galapagosz miért a Föld legkülönlegesebb élõhelye.