Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KROMAFOBIA
CHROMOFOBIA (2005) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Martha Fiennes
Szereplők:Kristin Scott Thomas, Ralph Fiennes, Penélope Cruz, Ben Chaplin, Iam Holm, Rhys Ifans, Damian Lewis
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:136 perc


1990 Ft.Nem kapható


Minden családnak megvannak a maga szégyenteljes titkai...



Marcus Aylesbury (Damian Lewis) felesége, Iona Aylesbury (Kristin Scott Thomas), nem tud megkülönböztetni egy boltot egy baltától, nyolcéves fia, Orlando a kisnyulának a nevét vázolja a falra, hogy felhívja magára a figyelmet, míg a srác meleg keresztapja, Stephen (Ralph Fiennes), félholtra verve fekszik a kórházban. Eközben Marcus munkahelyi fõnöke egy olyan balhéba rángatja bele, amely miatt elvesztheti az állását, apjának Edward Aylesburynek az elõzõ szeretõjétõl, Gloriától (Penelope Cruz) törvénytelen gyereke születik, és a szeme elõtt lebegõ legszeretetteljesebb családmodellt mostohaanyjának, Penelopének (Harriet Walter) saját kutyáival ápolt kapcsolata jelenti.



Amikor Marcus öreg "haverja", az intelligens újságíró Trent (Ben Chaplin), megszimatolja a sztorit, amelynek segítségével berobbanhat a köztudatba, azonnal feláldozza a becsület és a hûség és a barátság régimódi értékeit a siker és a hírnév oltárán. Fõszerkesztõje nyomására Trent feladja idejétmúlt ideáljait a minõségi újságírást illetõen, és olyan szaftos sztorit kezd írni, amelyet jól el lehet adni.



Ez a sötét, szarkasztikus dráma olyan szituációkba helyezi hõseit, amelyek megingatják a társadalomban elfoglalt helyüket, és ahol a felsõ tízezer tekintélye és kiváltságai sem védik meg õket. Eközben betekintést nyerhetünk korunk Londonjának életébe, amelyet a pénz, a szépség és a siker amerikai "alapértékei" irányítanak.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók
Elõzetes