Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VADÍTÓ SZÉP NAPOK
A FEI JING JUEN (1991) - KOREAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Wong Kar-wai
Szereplők:Leslie Cheung, Maggie Cheung, Andy Lau, Carina Lau, Rebecca Pan, Tita Munoz, Tony Leung
Forgalmazó:Corner Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Koreai - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:94 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Yuddynak (Leslie Cheung – A vér nem válik vízzé) nincsenek igazi kapcsolatai; talán önvédelembõl, talán önzésbõl tartja magát távol a mély érzelmektõl. Felnõtt fejjel tudja meg, hogy az õt felnevelõ részeges ex-prostituált, nem vér szerinti édesanyja. A megkeseredett asszony egyetlen eszközként azzal láncolja magához a fiút, hogy titokban tartja, kik az igazi szülei. A végtelenül magányos, csalódott Yuddy sajátos módon vesz elégtételt a sorson: egyszerre csábítja el a csöndes, visszahúzódó Su Lizen-t (Maggie Cheung – Hõs, Tiszta, Rendõrsztori) és Mimit, a showgirlt. Mikor ráébred, hogy õ is szerelemet érez Su Lizen iránt, akaratlanul is tragikus események láncolatát indítja el.

Wong Kar-wai második filmje a legkorábbi darabja a Szerelemre hangolva és a 2046 alkotta trilógiának. A már ismerõs zenei világ tökéletesen idézi meg a hatvanas éveket, a keserû-bús szenvedélyt, és azt a varázslatos hangulatot, amely az állandó alkotótárssá vált Christopher Doyle fényképezésével válik teljessé.

"Hallottam, hogy van egy madárfajta, aminek nincs lába. Csak repülni és repülni tud. Ha elfárad, akkor a szellõn alszik. Egész életében csak egyszer szállhat le. Abban a pillanatban meghal."


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánló
Elõzetes