Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KATE ÉS LEOPOLD (ÚJ KIADÁS)
KATE ÉS LEOPOLD (2001) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:James Mangold
Szereplők:Meg Ryan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Breckin Meyer, Natasha Lyonne, Bradley Whitford, Paxton Whitehead, Spalding Gray, Josh Stamberg, Charlotte Ayanna
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:114 perc


2990 Ft.Nem kapható


Egymásnak teremtették oket – csak éppen két különbözo században.



Kate (Meg Ryan) és Leopold (Hugh Jackman) ugyanazzal a problémával küzdenek: mindenáron meg kell felelniük környezetük egyre növekvo elvárásainak. Kate a tipikus, éjjel-nappal rohanó, menedzser, aki a marketingszakmába lassan belefásulva csupán egy dolgot, az üzleti sikert tartja szem elott. Leopold, pontosabban Leopold Alexis Elijah Walker Gareth Thomas Mountbatten Albany harmadik hercegeként kifogástalan úriember és agglegényként remek parti, ám a rangjának megfelelo társadalmi elvárások cinikussá teszik a szerelemmel kapcsolatban.



A két eltérõ, ám mégis hasonló ember akár egymásra is találhatna – ha Kate nem a XXI. században, Leopold pedig az 1800-as évek második felének New Yorkjában élne. Kettejük találkájára azonban nem kell sokáig várnunk, ugyanis Kate ex-barátja, Stuart (Liev Schreiber) egyik kísérlete során megbontja az idõ egyensúlyát és így Leopold teljesen váratlanul a számára tökéletesen ismeretlen modern korba – mégpedig éppen hõsnõnk szomszédságába – kerül. Vajon az idõ legyõzése után sikerül-e áttörniük a szívük körüli falakat is?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A jelmezek
Kisfilm - A színfalak mögött
Elõzetes
Videóklip