Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LARRY FLYNT, A PROVOKÁTOR (SZINKRONOS KÜLFÖLDI KIADÁS)
THE PEOPLE VS. LARRY FLYNT (1996) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Bírósági, Dráma, Életrajzi
Rendezte:Milos Forman
Szereplők:Woody Harrelson, Courtney Love, Edward Norton, James Cromwell, James Carville, Crispin Glover, Vincent Schiavelli, Brett Harrleson, Miles Chapin, Richard Paul, Jan Triska, Norm MacDonald, Donna Hanover
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Bolgár, Cseh, Horvát, Lengyel, Magyar, Román, Szlovén
Hang:Cseh - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Surround
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:124 perc


4990 Ft.Nem kapható


A hetvenes évek elején egy ohiói sztriptízbár tulajdonosa „belenyúlt a tutiba“. Kitalált egy szexlapot, amelyhez képest a Playboy kisiskolások vasárnapi olvasmányának számított. Larry Flynt a Hustlerrel nemcsak tabutémákat feszegetett (és mutatott meg), hanem oda is mondogatott a maga stílusában. A közvélemény persze sokkot kapott: sokan felháborodtak, még többen vették a lapot (szó szerint és átvitt értelemben is), de közömbös senki sem maradt. Flynt közben egy médiabirodalom teljhatalmú ura lett. Százezrek imádták és milliókat irritált. Pereket akasztottak a nyakába, egy feldühödött ellenzõje pedig rálõtt - ezek után tolószékhez láncolva élt. A lap és az önként vállalt Ügy tönkretette a saját és felesége életét is.



A valós történeten alapuló film maga is megosztotta a közönséget, de ennek ellenére rendezõje, Forman, Arany Glóbusz díjat kapott, és a legjobb forgatókönyv kategóriában is nyert a film.