Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MANCHESTER UNITED
MANCHASTER UNITED

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Sport
Szereplők:Focisták
Forgalmazó:Mirax
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3


990 Ft.Nem kapható


A Manchester United Klubot eredetileg lancashire-i és yorkshire-i vasutasok alapították „Newton Heath” néven 1878-ban. A Manchester United csapata gyorsan ért el sikereket, és 1908-ban felkerült az elsõ osztályba. Miután a következõ évben elnyerte az FA Kupát, két évre rá pedig egy újabb liga gyõzelmet aratott, a Manchester United neve örökre beírta magát az angol futball történetébe.
Az Old Trafford Stadion lebombázása és újraépítése után a rajongók egy sikeres futball csapat tragikus történetének voltak tanúi. Ezt az idõszakot Sir Matt Busby neve fémjelzi, aki miután egy müncheni repülõszerencsétlenség következtében elvesztette játékosait, újabb kiváló csapatot volt képes verbuválni olyan nevekkel, mint Charlton, Best és Law, akiknek köszönhetõen a Manchester végül megnyerte az Európa Kupát. Miután Busby lemondott, a csapat FA Kupákon aratott sikerei tovább folytatódtak, ám a liga gyõzelmek száma egyre csökkent. Sir Alex Fergusson, a kilencvenes évek csapatkapitánya ezen képes volt változtatni. Játékosai az elmúlt tíz év során hét premier gyõzelmet tudhattak magukénak. A csapat „saját nevelésû” játékosaihoz máshonnan igazolt neves focisták is társultak, mint például Eric Cantona.

A DVD a Manchester United sikertörténetét meséli el egészen Ruud van Nistelrooy, Juan Sebastian Veron és Rio Ferdinand átigazolásáig.