Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BRAZIL FOCI - A SZÍNFALAK MÖGÖTT
BRAZIL FOCI - A SZÍNFALAK MÖGÖTT

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Sport
Szereplők:Focisták
Forgalmazó:Mirax
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3


990 Ft.Nem kapható


Ronaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos,Kaka, Robinho.

Nevek amiket mindenki ismer, cselek amik megigéznek, és gólok amik megmaradnak örökre az emlékezetünkben.

A Brazíl futball válogatott.A világ egyik legerõsebb, ha nem a legerõsebb csapata.

Brazília az egyetlen ország akinek a csapata 5 alkalommal volt képes megnyerni a futball világbajnokságot.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Brazil futball hagyományosan a legjobb játékosokat neveli ki már évtizedek óta akkor egyértelmû már, hogy a világ legmeghatározóbb futball együttesérõl beszélünk.

Ez a hihetetlen DVD bevisz a Brazil nemzeti 11 életének színfalai mögé. Megtudhatunk szinte mindent amit csak akarhatunk, errõl a kivételes képességû játékosokat felvonultató csapatról.

Fantasztikus felvételeket láthatunk egyenesen az öltözõbõl, hétköznapi és komoly mérkõzéseket megelõzõ taktikai megbeszélésekbe nyerhetünk betekintést,

Megleshetjük a 2002-es futball vb döntõt megelõzõ pillanatokat egyenesen az öltözõbõl

Végigkövethetjük a sztárokat ahogyan megnyerik a 2002-es FIFA világbajnokság döntõjét, kvalifikálják magukat a 2006-os Fifa világbajnokságra valamint ahogy megnyerik a 2005-ös Konföderációs Kupát.

A felvételeket egy olyan operatõr készítette aki éveket töltött el a Brazil csapattal. Velük utazott,világ versenyekre, edzõtáborokba, velük evett, velük szórakozott.

A felvételek között láthatjuk amint Ronaldinho fantasztikus trükköket mutat be csapattársainak, megnézhetjük ahogy a csapat tagjai táncolnak az öltözõben nagy meccsek elõtt, valamint láthatjuk a nézõk, fanatikus Brazil szurkolók hisztériába átcsapó rajongását akármerre is jár a csapat.