Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CUKROSNÉNI
I WANT CANDY (2007) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Stephen Surjik
Szereplők:Carmen Elektra, Tom Riley, Tom Burke, Eddie Marsan, Michelle Ryan, Mackenzie Crook, Philip Jackson, Felicity Montagu, Stephanie Blacker, Giles Alderson, John Standing, Carl Prekopp, Colin Michael Carmichael, Rasmus Hardiker, Jimmy Carr
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:87 perc


2990 Ft.Nem kapható


Két ambiciózus filmfõiskolai hallgató, a produceri álmokat dédelgetõ Joe (Tom Riley) és tehetséges, ám kissé lövetes barátja, Baggy (Tom Burke) vizsgafilmjükre készülnek. Rögvest be is szeretnének törni a mozizás nagyágyúi közé… csakhogy a professzoruk végül két percben maximálja a forgatandó film hosszát. A srácok megpróbálnak pénzt szerezni a mûvükhöz, ám eleinte mindenütt zárt ajtókba ütköznek.



Egy nap azonban rájuk mosolyog a szerencse: egy pornómogul (Eddie Marsan) fantáziát lát a forgatókönyvükben – mindössze pornósítaniuk kell a sztorit és szállítani a világ elsõ számú erotikus sztárját: Candy Fivewayst (Carmen Electra – Baywatch, Horrorra akadva).És ha ez még nem lenne elég, a fiúk a pornómûfajt forradalmasítandó filmjüket Joe szüleinek házában kénytelenek leforgatni.