Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KIHEVERED HAVER
GET OVER IT (2001) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Tommy O'Haver
Szereplők:Kirsten Dunst, Ben Foster, Sisqo, Mila Kunis, Ed Begley Jr., Colin Hanks, Shane West, Michael Boisvert, Martin Short, Swoosie Kurtz, Dov Tiefenbach, Melissa Sagemiller, Carmen Elektra, Colleen Fitzpatrick, Zoe Saldana
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:87 perc


1990 Ft.Nem kapható


Kirsten Dunst (Pókember-trilógia), Sisqó és Ben Foster (X-Men 3. - Az ellenállás vége) nagyot alakítanak ebben a pehelykönnyû vígjátékban.



Miután Allison, a suli ügyeletes bombázója lapátra teszi Berke-öt (Foster), a srác elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, visszaszerzi a lányt. Két legjobb cimborája, Dennis (Sisqó) és Felix (Colin Hanks - King Kong) tanácsa ellenére Berke szögre akasztja baseballkarrierjét, és követi Allisont az iskolai színjátszó körbe. Berke elsõ fellépésébõl természetesen jókora lebõgés lesz. Szerencséjére Felix húga (Dunst) kihúzza õt a csávából… és ki tudja, talán abban is segíthet, hogy kiheverje Allisont.Minden a feje tetejére áll ebben a szórakoztató vígjátékban, amelybõl Martin Short (Az örömapa) és Shane West (A szövetség) is kiveszi a részét.