Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MENNYORSZÁG MOST
PARADISE NOW (2005)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Hany Abu-Assad
Szereplők:Kais Nashef, Ali Suliman, Lubna Azabal, Amer Hlehel, Hiam Abbass, Mohammad Bustami, Ashraf Barhom
Forgalmazó:Corner Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:88 perc


399 Ft.Nem kapható


Khaled és Said, a két palesztin fiatal gyerekkoruk óta jó barátok. Õk lesznek közösségük kiválasztottjai egy izraeli merénylet végrehajtására. Miután felkészültek a feladatra, kirakják õket a határon, ahol elszakadnak egymástól. Immár különváltan kell meghozniuk a végsõ döntést és beteljesíteni végzetüket: bombával a testükön, mindenre elszántan felszállni a tel-avivi buszra...



Abu-Assad hihetetlen érzékenységgel közelíti meg a témát; objektíven, az ítélkezés mellõzésével mutatja be az öngyilkos merénylõk utolsó napját, feltárva az okokat és az indítékokat, amelyek a terroristák döntése mögött állnak.



Az extrák között szerepel A bomba átmérõje címû egész estés dokumentumfilm, amelynek középpontjában Izrael történetének egyik legvéresebb terrortámadása, a 2002-ben Jeruzsálemben elkövetett merénylet áll. A filmben megszólalnak az áldozatok hozzátartozói, a merénylõ rokonai. A korábban sosem látott felvételekbõl megtudhatjuk, hogyan próbálja megelõzni az izraeli titkosszolgálat a tragédiát, ilyen esetekben hogyan dolgoznak az orvosok és az igazságügyi szakértõk.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Dokumentumfilm - A bomba átmérõje ( 82 p.) - cMagyar szinkronnal