Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JAY ÉS NÉMA BOB VISSZAVÁG (ÚJ KIADÁS)
JAY AND SILENT BOB STRIKE BACK (2001) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Kevin Smith
Szereplők:Jason Mewes, Kevin Smith, Ben Affleck, Jason Biggs, Matt Damon, Shannon Elizabeth, Carrie Fisher, Mark Hamill, Will Ferrell, Seann William Scott, Jason Lee, Chris Rock, Shannen Doherty, Judd Nelson
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:101 perc


990 Ft.Nem kapható


Réges-régen, sõt, messze-messze, egy távoli vegyesbolt és videótéka elõtt, naphosszat a járdán henyélt két alak, Bob, a hallgatag, és Jay, a balga tag. Már a Shop Stopban is ott anyázták a vevõket, a Shop Showban jedi Batmanként mentették meg a helyzetet, a Képtelen képregényben feltárták az élet tanítását, a Dogmában is ott szent-telenkedtek a háttérben, de most végre övék a fõszerep, mert - talán utoljára - visszatértek, és nincs kegyelem, mert Jay és Néma Bob visszavág!



Egy csapásra végeszakad az édes semmittevésnek, amikor kiderül, hogy a Jayrõl és Néma Bobról mintázott képregényhõsök, azaz Bunkóman és Gyökér kalandjairól film készül Hollywoodban.



És a még el sem készült eposzt máris anyázzák az Interneten a kis taknyok.



Irány hát Hollywood, de addig persze száz akadály tornyosul és veszély les: stoppos sokkok, apáca-pác, bomba bukszák, ördög és angyal harca, a Good Will Hunting 2 forgatása, állat-életmentés, Dawson és a pités haver, Luke Skywalker óriáskézzel, sok fû és még több duma, fény derül a CSIKLÓ titkaira, és végül még Néma Bob is szóhoz jut...



A független filmvígjátékok császárszalonnája, a Néma Bobot alakító író-rendezõ Kevin Smith ezzel a fergeteges komédiával teszi fel a koronát kultikussá vált filmjeinek sorára. A jól ismert figurák mellett számos híresség színesíti a tarka történetet, és nem maradnak el a Smith védjegyének számító filmes utalások és köldöknézõ dumák sem.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A kulisszák mögött
Kisfilm - Tánclecke Morris Day-jel
Kisfilm - Az igazi komédia – a Comedy Central különkiadása
Videóklip - Stroke 9: Kick Some Ass
Videóklip - Afroman: Because I Got High