Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
APU VAD NAPJAI
THE SAVAGES (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Vígjáték
Rendezte:Tamara Jenkins
Szereplők:Laura Linney, Peter Friedman, Philip Seymour Hoffman, Philip Bosco, David Zayas
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Lengyel, Lett, Litván, Magyar, Orosz, Portugál, Román, Szlovén, Török, Ukrán
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:114 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Wendy Savage sikertelen drámaíró. Az írásból – a hivatásból, aminek az életét szerette volna szentelni – nem tud megélni, ezért éjszaka alkot, napközben pedig más munkát vállal. Csak arra tud gondolni, hogy mûvészként megbukott, pedig még a siker kapujába sem jutott el soha.



Szerelmi élete ugyancsak kész csõd: önbizalmát csak szexéhes szomszédja segít megtámogatni, amikor néha-néha nála tölt egy-egy éjszakát.



Wendy sikeres bátyja, Jon árnyékában még kilátástalanabbnak látja írói karrierjét. Jon ugyanis elismert oktató – színháztörténetet tanít egy Buffalói egyetemen – és számos könyve is megjelent már. Mivel a két testvér régóta elhidegült egymástól, Wendy nem tudja, hogy Jon élete sem egyszerû. Hónapok óta írói válságban van, nem képes egyetlen oldalt sem haladni új könyvével, ráadásul a barátnõje épp most készül elhagyni õt is és az országot is, hogy visszatérjen szülõhazájába, Lengyelországba.



Egy szomorú családi tragédia azonban újra összehozza Wendy-t és Jont. Idõs édesapjuk az öregkori elbutulás jeleit mutatja, és a barátnõje – aki eddig a gondját viselte – meghal. A testvérpár azonnal Arizónába utazik, ahol együtt próbálnak úrrá lenni a helyzeten...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A filmrõl...
Képgaléria - A rendezô fotói a forgatásról
2 bôvített jelenet