Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MIELŐTT AZ ÖRDÖG RÁDTALÁL
BEFORE THE DEVIL KNOWS YOURE DEAD (2007)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Thriller
Rendezte:Sidney Lumet
Szereplők:Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke, Albert Finney, Marisa Tomei, Rosemary Harris, Aleksa Palladino, Michael Shannon, Amy Ryan, Brian F. O'Byrne, Blaine Horton, Arija Bareikis, Leonardo Cimino, Lee Wilkof, Damon Gupton, Adrian Martinez
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:112 perc


3490 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A termékfotó csak illusztráció, a hivatalos borítóképet a kiadó még nem tette közzé!!!



Hansonék elsõ ránézésre rendezett és jómódú külvárosi család. A szülõknek ékszerboltja van, ahova Charles (Albert Finney) minden nap elviszi feleségét, Nanette-t (Rosemary Harris). Gyermekeik közül Andy (Philip Seymour Hoffman) látszólag sikeres üzletember, gyönyörû feleséggel (Marisa Tomei) az oldalán, ám valójában komoly drogproblémákkal küzd. Öccse, Hank (Ethan Hawke) elvált, egyedül él, és a gyerektartást sem tudja fizetni. Amikor Andy rájön, hogy a cégben sincs minden rendben, briliáns terv pattan ki a fejébõl: ráveszi öccsét, hogy rabolja ki a szülõk ékszerüzletét. Csakhogy a rablásba hiba csúszik, és az események pokoli rosszul kezdenek alakulni. A mohóság, a bûn, a kárhozat örvényébõl nincs menekvés!



A törvényszéki krimik és bûnfilmek sokszorosan díjazott nagymestere, Sidney Lumet (Tizenkét dühös ember, Hálózat, Az ítélet, Védd magad!) az Oscar®-díjas Philip Seymour Hoffman (Legjobb férfi fõszereplõ, 2006 – Capote) és Ethan Hawke (Gattaca, Kiképzés, Mielõtt lemegy a Nap) fõszereplésével készítette el legújabb thrillerét.