Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PICCOLO, SAXO ÉS A TÖBBIEK
PICCOLO, SAXO ET CIE (2006)

Formátum:DVD
Műfaj:animációs
Rendezte:Eric Gutierrez, Andre Clavel
Szereplők:rajzfilmfigurák
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:75 perc


990 Ft.Nem kapható


Semmi nincs rendben a Zene bolygóján, a hangszercsaládok haragban vannak egymással. A vita a Violinkulcs, a Basszuskulcs és az Altkulcs rejtélyes eltûnésével kezdõdött: mindegyik hangszercsalád a másikat vádolta a kulcsok ellopásával, így most hallani sem akarnak egy közös, Nagy Zenekarról! Azonban fordul a kocka, amikor az egyik fafúvós, Piccolo összebarátkozik az egyik rézfúvóssal, Saxóval.



A jóhiszemû Piccolo és a tettre kész Saxo megkísérlik összehívni a különbözõ hangszercsaládokat, melyeket az régi vita eddig elszakított egymástól. Hiszen ha ezek ketten összebarátkoztak, és összefognak, hogy együtt megkeressék az eltûnt kulcsokat, semmi sincs veszve: van remény, hogy összeáll a Nagy Zenekar! A Dó hang is csatlakozik hozzájuk, így a három jó barát izgalmas kutatásba kezd, miközben számtalan csapda és kaland vár rájuk!



Elõször a hangjegyrabló húros hangszerek karmai közé keverednek. Késõbb az ütõsökkel kell megküzdeniük. Majd eljutnak a Csend Országába, ahol azok a fáradt és régi hangszerek nyugszanak, akikkel már senki nem törõdik. Itt hõseink Csendország õrének, az álnok Metronómnak a csapdájába esnek. Úgy tûnik, hogy egy véget nem érõ álomba zuhannak, és amikor felébrednek, a megszállott feltaláló és zenetudós, Dr. Pöröly otthonában találják magukat. Piccolo és Saxo nem is sejti hogy milyen közel a megoldás: a kulcsok ott vannak egy kéznyújtásnyira...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók