Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
NED KELLY (ÚJ)
NED KELLY (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Életrajzi, Gengszterfilm, Krimi
Rendezte:Gregor Jordan
Szereplők:Heath Ledger, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Naomi Watts, Joel Edgerton, Laurence Kinlan, Philip Barantini, Kerry Condon, Kris McQuade, Emily Browning, Kiri Paramore, Rachel Griffiths, Geoff Morrell, Charles 'Bud' Tingwell, Saskia Burmeister
Forgalmazó:Caesar Film International
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:105 perc


990 Ft.Raktáron
Használt


A film Ausztráliában játszódik, az 1880-as években. Ned Kelly korán elveszti apját, és sanyarú körülmények közt, a rendõrség folyamatos zaklatása mellett nõ föl. 16 évesen igazságtalanul lótolvajlással vádolják, és bebörtönzik. Négy évvel késõbb szabadul, lélekben megkeményedve, de megesküszik, hogy tisztességes életet fog élni. Egy angol földesúr birtokán vállal segédmunkát, emellett kesztyû nélküli ökölvívással is keresi a kenyerét.



De a hatalom olyannyira elfogult az ír bevándorlók elsõ generációjával szemben, hogy amikor egy rendõr kikezd Ned hugával, Kate-tel, és az ezt követõ dulakodásban megsérül, mégis Nedet és anyját vádolják gyilkossági kísérlettel. Ned menekülni kényszerül: megfogadja, hogy bosszút áll családjáért, és visszavág annak a társadalomnak, amely mindannyiuk életét tönkreteszi. Öccsével, Dannel és két barátjával, Steve Harttal és Joe Byrne-nel bandát alapít. Együtt átvágnak Ausztrália félreesõ vidékein, városokat és bankokat rabolnak ki, miközben állandóan átverik a rendõrséget.



Ned híre hamarosan elterjed, az emberek legyõzhetetlen banditának hiszik. Miközben a tömegek számára hõssé válik, az állam a legelsõ közellenségként körözi. Amikor a hatóság a rettegett Hare rendõrfõnököt és egy seregnyi rendõrt küld Ned Kelly elfogására, Ned egy nagyszabású leszámolást tervez a glenrowani fogadóban. Ez az összetûzés lesz az, amely örökre megszilárdítja az ausztráliai szegény emberek körében róla kialakult képet, és mindörökké legendás, forradalmi hõssé emeli Nedet.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Tévészpot
Képgaléria