Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FIDO - HASZNOS A ZOMBI A HÁZNÁL
FIDO (2006)

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Vígjáték
Rendezte:Andrew Currie
Szereplők:Carrie-Anne Moss, K'Sun Ray, Billy Connolly, Dylan Baker, Tim Blake Nelson, Henry Czerny, Sonja Bennett, Jennifer Clement, Rob LaBelle, Aaron Brown, Brandon Olds, Alexia Fast
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Stereo
Képformátum:16:9
Hossz:88 perc


1490 Ft.Raktáron
Használt


Az 50-es években járunk egy idilli kisvárosban, Willardban, ahol mindig süt a nap, a szomszédok jól ismerik egymást… és rothadó zombik hordják ki a postát. A megszelídített zombik fontos szerepet játszanak a társadalomban: kihozzák a tejet, kertészkednek és besegítenek a házimunkában.



Amikor évekkel ezelõtt a Föld egy furcsa kozmikus porfelhõn haladt keresztül, az oszlásnak indult hullák kimásztak a sírjukból, hogy felfalják az élõket. Úgy látszott, semmi sem mentheti meg az emberiséget. A modern társadalom azonban mégsem tûnt el a föld színérõl, mert a ZomCom vállalat tudósai egy olyan speciális zombiszelídítõ nyakörvet készítettek, amely megnyugtatta és háziasította a tomboló, vérszomjas zombikat.



A ZomComnak köszönhetõen mára már minden békés és szabályozott keretek között zajlik. Vagy mégsem? Timmy Robinson (K Sun Ray) nincsen errõl annyira meggyõzõdve. A csöndes, visszahúzódó fiúcska idejének nagy részét a szobájában tölti, szinte sohasem bukkan fel a ház körül. Élete azonban alaposan megváltozik, amikor mamája, Helen (Carrie-Anne Moss) vásárol egy zombit, hogy segítsen a házkörüli munkában. A fiúcska igencsak meglepõdik, amikor a zombi fogócskázni akar vele. Idõvel igazi barátság szövõdik a fiú és a kedves zombi között, akit a fiú elnevez Fidónak (Billy Connolly). A kedves túlvilági lény szinte családtag lesz.



Az események azonban rémes fordulatot vesznek, amikor meghibásodik Fidó nyakörve, aminek Timmy szomszédai isszák meg a levét. Az eseményeket tovább bonyolítja, hogy Mr. Bottoms, a ZomCom zombiirányítási specialistája (Henry Czerny) a szemközti házba költözik. Egy furcsa, szatirikus történet kezdõdik egy fiúról és a legjobb barátjáról, a rettegésrõl és a felvállalt szeretet jutalmáról.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók