Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SHERLOCK HOLMES KALANDJAI 6.
THE ADVENTURES OF SHERLOCK HOLMES (1984)

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, TV sorozat
Rendezte:Alan Grint, Paul Annett, John Bruce, David Carson
Szereplők:Jeremy Brett, David Burke
Forgalmazó:RTL Filmklub
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:154 perc


1990 Ft.Nem kapható


A rettegõ beteg (The Resident Patient)

A kezdõ fiatal doktor, Percy Trevelyan örömmel fogadja a bõkezû jótevõ, Mr. Blessington ajánlatát, hogy részesítse õt folyamatos orvosi felügyeletben. Kétéves sikeres együttmûködés után azonban Mr. Blessington hirtelen a rettegés jeleit kezdi mutatni, mintha az életét féltené.

A vöröshajúak klubja (The Red Headed League)

Egy furcsa újsághirdetés azonnal felkelti a vöröshajú zálogkölcsönzõ, Jabez Wilson figyelmét. Mint a vöröshajúak klubjának utolsó tagja, a zavarodott Jabez Holmeshoz fordul, hogy állapítsa meg, kik állnak a klub hátterében, és miért oszlatták fel azt oly rejtélyesen.

A végsõ probléma (The Final Problem)

Sherlock Holmes Franciaországba utazik, hogy egy mesterbûnözõ után nyomozzon, aki ellopta a Mona Lisát. Holmes sikeresen levezényli a bûnözõ bérencének elfogását, azonban Londonba visszatérve figyelmeztetést kap a "bûn Napóleonjától", Moriarty professzortól. Holmes azt javasolja Watsonnak, hogy utazzanak el egy idõre a kontinensre. Félrevezetést és álcázást alkalmazva jutnak el a Reichenbach-vízeséshez, ahonnan Watsont elhívják, hogy vizsgáljon meg egy beteg angol asszonyt; így egyedül hagyja Holmest a dübörgõ víz mellett...