Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SNOOP DOGG - GENGSZTER HORROR
SNOOP DOGG - GENGSZTER HORROR

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:Stacy Title
Szereplők:Danny Trejo, Ernie Hudson, Billy Dee Williams, Snoop Dogg
Forgalmazó:Rocky
Hang:Magyar - Stereo
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:4:3
Hossz:87 perc


1990 Ft.Nem kapható


Elsõ történetünk egy tehetséges graffiti mûvészrõl szól, aki egy doboz spary egyetlen mozdulatával képes szépséget, vagy pusztulást hozni a világra. Mivel máig kísérti meggyilkolt anyja emléke, megfogadja, hogy elintézi a helyi bandát, de megnyugvás és bosszú helyett még náluk is rémesebb tetteket követ el, ami végül saját pusztulásához vezet.

A második történet egy texasi milliomos fiáról szól, aki egyolyan épületet örököl, amelyet az apja korábbi egységében harcoló háborús veteránok laknak. Miután megtudja, mennyit ér az épület, a könyörtelen ifjú úgy dönt, hogy sorozatos zaklatások és megaláztatások segítségével elûzi az idõs lakókat, amely az egyik veterán életébe kerül. A kétésgbeeséstõl hajtva a megmaradt katonák összegyûlnek, hogy megleckéztessék a gõgös tulajdonost és hozzá hasonló barátnõjét,egy élethalálharcban.

Az utolsó történet egy fiatal rapperrõl szól, aki paktumot köt Istennel, hogy ha befut, jó példát mutat majd a többi fiatalnak. Ám a siker hamar tönkreteszi, és az egyik legerõszakosabb, embergyûlölõbb és beképzeltebb zenész lesz belõle a földkerekségen. Miután megnyeri a legnagyobb Hip Hop díjat, egy szürreális rémálomba kerül, ahol újra át kell élnie azokat a tetteket, amelyek oda juttatták, ahol ma van, és mely egy találkozással végzõdik egy volt DJ-vel, aki már nem él de nagyon szeretne rajta elégtételt venni. A történet tanulsága annyi, hogy ha valaki az ördöggel játszik, az élete a tét. A film egy tisztelgés az olyan képregények és filmes antológiák elõtt, mint a "Creepshow" vagy a "Mesék a kriptából".