Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
INUYASHA 13. (93-100.RÉSZ)
INUYASHA 13. (2004) - JAPÁN

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland, Rajzfilm, Sci-Fi, TV sorozat
Rendezte:Naoya Aoki, Yasunao Aoki
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:RTL Filmklub
Feliratok:Magyar
Hang:Japán - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:182 perc


990 Ft.Nem kapható


Mikor Kagome felépül betegségébõl, és azonnal visszatér a középkori japánba, Sango éppen borzalmasan aggódni kezd, amikor Kirara hosszabb idõre eltûnik. Shippou mindenkiben lelkiismeret furdalást kelt, majd a sok okoskodás a visszájára fordul, és rajta csattan az ostor. Miközben Kikyou teljesen magányosan vándorol, és nem is gondolná, hogy találkozik valakivel, aki valaha részese volt életének – igaz, csak egy rövid ideig.

A halál szélén álló idõs férfit valaha Onigumo bátorította Kikyou meggyilkolására, ami InuYasha közbelépése miatt meghiúsult, és a férfi örökre elvesztette egyik szeme világát. A félszemû férfi ezután bosszúból egy bombát hajított Onigumo felé, aki életveszélyes égési sérüléseket szerzett, de életben maradt, és így került Kikyou ápoló kezei közé.

Ezen rész talán legkülönlegesebb eseménye, amikor Kikyou és Kagome egymást segítve menekülnek meg a papnõket elfogyasztó hatalmas démon belsejébõl. A két nõ között fennálló kínos viszony enyhítésére ez kiváló alkalom, Kikyou végre elismeri Kagome határtalan erejét, de továbbra sem fér a fejébe, a lány miért kelt segítségére, és miért nem próbálta inkább saját magát menteni a bajból. A kiút megtalálásához végül közös tudásuk és erejük összefogásával jutnak el.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes