Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
REX FELÜGYELŐ - 1. ÉVAD (1-3. RÉSZ)
KOMISSAR REX (1994)

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, TV sorozat
Rendezte:Hajo Gies, Bodo Fürneisen, Detlef Ronfeldt
Szereplők:Tobias Moretti, Karl Markovich, Wolf Bachofner, Fritz Muliar
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Német - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:179 perc


1990 Ft.Nem kapható


Richard Moser rendõrfelügyelõ egy véres akció során elveszíti egyik bajtársát. A halott rendõrt kutyája is gyászolja: a rendkívül intelligens farkaskutya nem hajlandó se inni, se enni, és félõ, hogy el kell altatni õt. Moser nem valami nagy állatbolond, de Rexen megesik a szíve. Úgy tûnik, a kutyának is rokonszenves a talpraesett, fiatal nyomozó, mert hazamegy vele. Ettõl kezdve elválaszthatatlan barátok és „kollégák” lesznek. Richard munkatársainak is hozzá kell szokniuk, hogy ezentúl egy farkaskutyával osztják meg az irodájukat – és néha a szendvicsüket is. De megéri, mert Rex értékes segítõtársnak bizonyul.



A végállomás Bécs



A Szovjetunió bukásával a keleti kereskedelem sem zajlik már úgy, mint régen. Akik viszont az „elvtársi” korrupciónak köszönhetõen szedték meg magukat, képesek bombát robbantani fényes nappal a Stephansplatzon, hogy a régi rend visszaálljon. Csak azzal nem számoltak, hogy Rex fog dolgozni az ügyön.



A diagnózis: halál



Az elmegyógyintézetben nem ritka, hogy az ápoltak öngyilkosságot követnek el. Moser orvos barátjának azonban néhány haláleset gyanúsnak tûnik. Nincs más hátra: Richard beutaltatja magát a diliházba, hogy végére járjon a rácsok mögött rejlõ, sötét titkoknak.



Egy finom úriház



Egy finom úriházban még a szilveszteri mulatozást követõ reggelen is friss fánkkal és meleg kávéval fogadják a váratlan vendéget. Egy finom úriház lakói még a sufniban sem tûrik meg a hajléktalanokat. Ha mégis arra tévedne egy, jaj neki.