Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
WORLD OF WARCRAFT: BATTLECHEST (PC JÁTÉK)


Formátum:DVD
Műfaj:Történelmi, Ügyességi


3999 Ft.Nem kapható


Platform: Windows 2000 / XP / Vista / Mac
Nyelv: angol
Hordozó: PC DVD
Fejlesztõ: Blizzard

Fontos tudni: Alapjáték (DVD), Burning Crusade (DVD), két strategy guide. A játék regisztrációjához bankkártya vagy feltöltõkártya szükséges. A játék technikai segítségnyújtásáról a Blizzard gondoskodik:
http://www.wow-europe.com/en/support/

A World of Warcraft alapjáték és a The Burning Crusade kiegészítõ egy csomagban, útmutató könyvekkel.

A csomag tartalmazza:
a World of Warcraft alapjátékot
a World of Warcraft: The Burning Crusade kiegészítõ lemezt
a World of Warcraft Battle Chest Guide-ot, amely egy tippeket, trükköket és stratégiákat tartalmazó útmutató (angol nyelven)
a The Burning Crusade Strategy Guide-ot, amely információk és tippek gyûjteménye a 61-70-es szintû karakterek számára, a kiegészítõ küldetésekhez, az új fajokhoz, Outland új területeihez.

A játék csak interneten, európai szervereken játszható, folyamatos internetelérés és angol nyelvismeret szükséges. Használatáért havidíjat kell fizetni, mely a kiadó által elfogadott bankkártyával vagy feltöltõkártyával egyenlíthetõ ki. A játék nem tartalmaz feltöltõkártyát, telepítésekor egy internetes felhasználói fiókot (account) kell létrehozni, melynél meg kell adni vagy egy megfelelõ bankkártya, vagy egy feltöltõkártya (gamecard) számát. Bankkártya vagy feltöltõkártya hiányában NEM lehet játszani a játékkal! A játékba foglalt ingyenes játékidõ csak egy érvényes kártyaszám megadása után kezdhetõ meg! Ha a játékkal vagy a szolgáltatással kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, a játék technikai segítségnyújtásáról a fejlesztõ gondoskodik, angol nyelven.

12+